SAP

Home > SAP
Werminval is een begrip in het Antwerpse. Al meer dan vijftig jaar lang geeft deze beschutte werkplaats personen met een handicap volwaardige kansen in het arbeidsproces. Werminval zorgt hierbij steeds voor een evenwicht tussen de sociale invalshoek en nieuwe economische uitdagingen.

Professionalisering
Toen Werminval begin 2012 op zoek ging naar een verdere professionalisering, drong de keuze voor een nieuw ERP-pakket zich op. Werminval was niet alleen gebonden aan een strikt budget, het had ook nood aan een flexibel en toekomstgericht pakket. SAP Business All-in-One bood hen de nodige garanties op continuïteit. Werminval’s unieke combinatie van bedrijfsactiviteiten vroeg om een krachtig ERP-pakket.
 
Samen met CTAC, de implementatiepartner, gingen we mei 2012 met de setup van alle modules, en 1 januari 2013 gingen we naadloos over van de oude softwarepakketten naar SAP. Voortaan kan Werminval op één en dezelfde oplossing vertrouwen voor zijn financieel beheer, voorraad- en productiebeheer, klantenbeheer en rapportage.
 
Lees meer hierover:
 

Gold Quality Award voor Werminval!
Dinsdag 8 oktober 2013 werd bekend gemaakt dat Werminval een award kreeg voor z'n implementatie van het ERP-pakket. We wonnen in de regionale award België en Luxemburg in de categorie kleine implementaties.

 

Get Flash to see this player.

XP6Y7717
XP6Y7821
XP6Y7889
XP6Y8039
XP6Y9814