Onze klanten

Het kader waar we steeds onze handelingen aan toetsen is onze slagzin; wij staan voor Socio-Economische Flexibiliteit.

Zoals elke economische entiteit, onze klant komt op de eerste plaats.

Wij zijn echter een beschutte werkplaats, met een grote sociale verantwoordelijkheid naar onze operatoren. Wij vullen deze verantwoordelijkheid in door ons engagement om steeds te gaan voor een economisch verantwoorde tijdsbesteding. We hebben, desondanks de meest recente financiële crisissen, niemand moeten laten gaan omwille van bedrijfseconomische redenen. Daar zijn we trots op!

Dus, we hernemen de tweede zin; de klant komt op de eerste plaats. En onze klant deelt deze eerste plaats met onze operator. We weten dat onze relatie met onze klanten zo sterk is, omdat zij deze filosofie onderschrijven!

Multinationals
Marktleiders uit de voedingssector, chemie en industrie maken gebruik van onze diensten om hun producten een meerwaarde te geven.

Openbare besturen
We schrijven constant in op aanbestedingen van openbare besturen en overheidsinstellingen, waar we graag de groenzorgactiviteiten voor onze rekening nemen.
Momenteel werken onze mensen in 4 gemeentes, naar ieders tevredenheid!

Havenbedrijven
In de Haven van Antwerpen voeren wij voor tal van havenbedrijven een aantal verschillende activiteiten uit. Groendiensten (aan hun kantoren), onderhoud van magazijnen en kaaien, (her)verpakkingsactiviteiten, stickering, … Onze flexibiliteit is hier een sterkte!

KMO's
KMO's komen vaak met verrassende ideeën.
We proberen hen te ondersteunen waar mogelijk om hun succes mee te garanderen!

Particulieren
Een grote groep particulieren over heel groot-Antwerpen rekent op Werminval voor tuinaanleg, -onderhoud en snoeiwerken.

XP6Y7600
XP6Y7821
XP6Y8001
XP6Y8074
XP6Y9851